Zilele Republicii Moldova la Sankt-Petersburg

Organizarea Zilelor Republicii Moldova la Sankt Petersburg în perioada 25-30 aprilie cu ocazia aniversării a 31 de ani a Drapelului Național al țării noastre este un eveniment semnificativ în relațiile moldo-ruse.

Acesta confirmă încă o dată legăturile puternice de prietenie și cooperare dintre Republica Moldova și Federația Rusă și, în special, atitudinea caldă a poporului rus față de marea diasporă moldovenească care locuiește în Sankt Petersburg, în Regiunea Leningrad și în întreaga Rusie.

Mulțumim conducerii și Secretariatului Adunării Interparlamentare a CSI, Administrației din Sankt Petersburg pentru programul divers de evenimente cu caracter cultural, istoric, sportiv și protocolar. Asemenea manifestări întăresc mândria compatrioților noștri pentru țara lor, pentru istoria glorioasă comună și evocă un profund sentiment de recunoștință pentru respectul sincer al Rusiei față de tradițiile noastre naționale și statale.

Orașul Sankt Petersburg este renumit pentru frumusețea, rafinamentul și curajul său. Suntem mândri că acest mare oraș a devenit gazda Zilelor Republicii Moldova!

Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More