Sărbători mai frumoase pentru beneficiarii Centrului de plasament de la Cocieri, datorită unei donații din partea Parlamentului

Chișinău, 24 decembrie 2020 – În ajunul sărbătorilor de iarnă, Parlamentul Republicii Moldova a oferit daruri beneficiarilor Centrului de plasament pentru persoane vârstnice şi persoane cu dizabilități din comuna Cocieri, raionul Dubăsari, instituție patronată de Legislativ.

Setul de cadouri a inclus echipamente video – televizor led, proiector, ecran pentru proiector, sistem audio, suport pentru televizor, precum și dulciuri, măști de protecție și articole de igienă, în valoare de aproximativ 34 de mii lei.

Acestea au fost procurate din fondul Președintelui Parlamentului și donațiile angajaților Secretariatului Legislativului.  Astăzi au fost transmise  de către Lilia Melnic, secretar general adjunct al Parlamentului șefei resurse umane a Centrului, Natalia Oprea.

Lilia Melnic a menționat că sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a oferi căldură și sprijin oamenilor fără familie, mai ales în această perioadă pandemică. ”Suntem bucuroși că și de această dată angajații Legislativului au manifestat empatie, mobilizare și solidaritate cu cei 112 beneficiari ai Centrului, dintre care 80 sunt imobilizați la pat, și sperăm că aceste cadouri vor aduce bucurie și speranță”, a spus secretarul general adjunct al Parlamentului.

Centrul de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități (adulte) din comuna Cocieri, raionul Dubăsari, patronat de Parlamentul Republicii Moldova, este o instituție de asistență socială de reabilitare și recuperare. De mai mulți ani, instituția parlamentară sprijină cu donații de sărbători beneficiarii Centrului.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...