Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot

Chișinău, 1 noiembrie 2020 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot, în cadrul alegerilor prezidențiale.  

”Am votat pentru liniște și pace în țară, pentru un Președinte de care să se mândrească poporul și care să fie aproape de oameni și să-i unească pe cetățeni. Am votat pentru un Președinte care, știu sigur, niciodată nu va vorbi de rău propria țară și propriul popor atunci când pleacă peste hotare. Suntem interesați ca alegerile să fie libere, corecte și toți candidații să se bucure de șanse egale, iar alegerea aparține poporului Republicii Moldova”, a declarat Speakerul la ieșirea din secția de votare.  

Astăzi, 1 noiembrie 2020, în Republica Moldova au loc alegeri pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, la urnele de vot sunt așteptați 2 807 182 de cetățeni cu drept de vot, incluși în listele electorale, fiind create 2143 de secții de votare.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More