Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Riksdagului Regatului Suediei Andreas Norlén

Chișinău, 06 iunie 2021 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Riksdagului Regatului Suediei, Andreas Norlén, cu ocazia Zilei Naționale a Suediei.

În mesaj se arată:

”Excelență,

Ziua Națională a Regatului Suediei îmi oferă frumoasa ocazie de a Vă adresa Dumneavoastră și tuturor membrilor Riksdagului, în numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere felicitări, urări de sănătate și bunăstare.

Relațiile dintre Moldova și Suedia, care s-au consolidat și intensificat pe  parcursul ultimilor ani, demonstrează interesul și dorința noastră comună de a menține și dezvolta în continuare dialogul bilateral constructiv, stabilit inclusiv la nivelul Parlamentelor. În același timp, am deplina convingere că Regatul Suediei va rămâne un partener de încredere și un exemplu de dezvoltare și creștere economică pentru țara noastră. 

Dorindu-Vă pace, prosperitate și mult succes, Vă rog să acceptați, Excelență,  asigurările înaltei mele considerații”.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More