PDM, după consultările la președinție: Propunem încetarea luptelor politice, abandonarea pe moment a ideii anticipatelor și demararea urgentă a discuțiilor pentru instalarea unui guvern anti-criză

MAIA SANDU: OM DE STAT SAU POLITICIAN?

După ziua de ieri cu toții am înțeles că mai bine nu va fi și că cetățenii sunt deja pe cont propriu. Ajutoare nu vor fi. Astăzi nu am venit la consultările de la Președinție cu planuri și scenarii, ci cu o simplă întrebare: ce va fi cu oamenii? Ce să le spunem celor care își îngroapă apropiații sau au rude și prieteni în spital, la terapie intensivă?

Alegerea pe care trebuie să o facă dna președinte nu e ușoară. Să se conducă de interesul propriului partid și să meargă înainte spre anticipate în plină pandemie, cu oameni nevaccinați sau să lase orgoliul și interesul partidului pe planul doi și să salveze oamenii și țara? Un politician ar merge pe prima variantă. Un om de stat pe a doua.

Cine este Maia Sandu? Om de stat sau politician? Vrem să credem că “om de stat”.

Iată de ce i-am propus 3 chestii simple:

1. Să înceteze luptele politice prostești și inutile

2. Să abandoneze pe moment ideea anticipatelor

3. Să demareze urgent discuții pentru instalarea unui guvern, în conformitate cu planul propus anterior de PDM. Un guvern nu al lui Dodon sau Șor, nu al PAS sau PPPDA, ci un guvern anti-criză.

Sperăm că măcar în ceasul al doisprezecelea vom avea oameni de stat care se gândesc la oameni și la țară, a declarat președintele PDM, Pavel Filip, după consultările la președinție.

Fracțiunea parlamentară PDM

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...