Parlamentul s-a aliniat campaniei naționale ”Săptămâna imunizării”

Chișinău, 29 octombrie 2021 – Parlamentul Republicii Moldova s-a aliniat campaniei naționale ”Săptămâna imunizării”, lansată de Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF Moldova și Banca Mondială.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a adresat un mesaj video de îndemn tuturor cetățenilor, în care menționează că „vaccinarea este soluția cea mai sigură și eficientă pentru a câștiga lupta împotriva COVID-19. Așa veți salva viața voastră și a celor pe care îi iubiți și vom putea reveni la normalitate. Îndemn toată lumea să se vaccineze.”

Speakerul Igor Grosu a discutat cu angajații Secretariatului Parlamentului despre necesitatea de a sprijini autoritățile în efortul lor de combatere a pandemiei provocate de COVID-19, dar și despre importanța vaccinării ca unică modalitate de a opri răspândirea noului tip de coronavirus.

Totodată, vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, președintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Dan Perciun, vicepreședintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Adrian Belîi, dar și alți deputați, la fel, au adresat mesaje video de susținere a vaccinării.

Campania națională ”Săptămâna imunizării” se desfășoară în această perioadă în țara noastră.  Peste 70% din angajații Parlamentului au încheiat schema completă de vaccinare.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More