Parlamentul a pregătit un program special pentru vacanța de toamnă a elevilor

Chișinău, 23 octombrie 2020 – Parlamentul a pregătit un program special pentru vacanța de toamnă a elevilor. Pe parcursul săptămânii de vacanță, în perioada 26-30 octombrie, vor fi organizate online  activități de informare și divertisment, care vor fi transmise pe paginile oficiale ale Parlamentului pe Facebook și Youtube.

Surpriza vacanței va fi transmisiunea în exclusivitate a filmului artistic „Dimitrie Cantemir”, realizat în 1973 de către regizorul Vlad Ioviță. Acțiunea este prilejuită de aniversarea Domnitorului, scriitorului, savantului și diplomatului Dimitrie Cantemir, născut la 26 octombrie 1673, și este realizată în parteneriat cu studioul „Moldova-Film”.

De asemenea, vor fi prezentate seria de podcasturi din cadrul proiectului ”Generația Z întreabă”, produse video și grafice despre activitatea Parlamentului, spoturi sociale despre măsurile de protecție împotriva COVID-19 etc.

Programul vacanței de toamnă se încadrează în eforturile de transparentizare și de promovare a accesibilității Legislativului, informării detaliate, în special, a tinerilor, despre activitatea instituției.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...