Mesajul Speakerului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei lucrătorilor din organele securității statului

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, adresez tuturor ofițerilor, subofiţerilor, angajaţilor civili şi veteranilor Serviciului de Informații și Securitate sincere felicitări cu ocazia Zilei lucrătorilor din organele securității statului.

Este un prilej de celebrare a profesionalismului și competenței reprezentanților sistemului de securitate în protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, societăţii, statului. Întreaga lor activitate, începând cu depunerea jurământului, reprezintă un exemplu de excelență, demonstrat în diverse situații dificile în toți cei 29 de ani de funcționare a serviciilor speciale ale Republicii Moldova.

În condițiile actuale de riscuri noi și complexe, se impune o abordare extrem de inteligentă a proceselor de lucru și, implicit, perfecționarea profesională continuă. Sunt sigură că și în continuare angajații din organele securității vor face față  așteptărilor înalte în realizarea obiectivului de protejare a intereselor statului și siguranței cetățenilor. Profit de ocazie pentru a le ura noi succese în activitate, ascensiune în carieră, multă sănătate și bunăstare în familii.

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More