Mesajul președintelui Fracțiunii PAS în Parlamentul Republicii Moldova, Igor Grosu, de Ziua Autonomiei Locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală

„Stimați reprezentanți ai Administrației Publice Locale,

Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale.

Astăzi, de ziua Voastră, vreau să-mi exprim recunoștința pentru primarii și aleșii locali care, de-a lungul timpului, au rămas fideli valorilor autentice și oamenilor care i-au ales, și-au făcut munca cu dedicație în interesul cetățenilor și al comunităților pe care le conduc. Dumneavoastră sunteți un exemplu pentru toată țara, un model de rezistență în fața presiunilor politice represive și de respect față de lege și cetățeni în ciuda oricăror riscuri.

În timp ce guvernarea se ocupa de dosare politice pentru a vă reduce la tăcere, Dumneavoastră încercați să scoateți satele din impas, ați dat dovadă de abordări originale, ați mobilizat resurse interne, ați atras investiții, ați reușit să creați parteneriate durabile. Și astfel, ați demonstrat că o bună guvernare este posibilă, că managementul strategic își are locul și la nivel local, că situația economică a comunităților din Moldova poate fi ameliorată.

În ultimii ani s-a demonstrat că acolo unde sunt primari buni și de treabă, lucrurile se schimbă, indiferent de culorile politice.

Doar împreună putem să construim un stat funcțional, un stat care să încurajeze business-ul, să creeze locuri de muncă acasă ca să rămână familiile unite.

Eu, împreună cu echipa PAS, vă asigurăm că vom fi alături de voi!ˮ

Fracțiunea PAS

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...