Fracțiunea PDM va susține proiectele care aduc beneficii pentru oameni, apară interesul țării și reies din parcursul nostru european

Deputatul Pavel Filip a anunțat în debutul ședinței Parlamentului că Partidul Democrat s-a retras recent din majoritatea parlamentară. „PDM, așa cum a făcut mereu, va susține proiectele de lege care vin cu beneficii clare pentru oameni, proiecte care apără interesul țării și al cetățenilor, proiecte care reies din parcursul nostru european”, a declarat Pavel Filip.

Totodată, liderul democrat a menționat că alegerile au trecut, însă pandemia și criza economică – nu. Ieri a fost înregistrat un număr alarmant de cazuri de Covid – 1600. 40 % din testele efectuate au fost pozitive. În general, când această cifră depășește 8% este alarmant. 100 de doctori sunt infectați.

„Reiterez îndemnul Partidului Democrat să ne așezăm la masa discuții pe o platformă largă cu toate partidele responsabile în Parlament, să vedem cum depășim această perioadă de criză”, a conchis Președintele Pavel Filip.

Fracțiunea parlamentară PDM

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...