Consiliul de experți în domeniul sănătății de pe lângă Adunarea Interparlamentară a Comunității Statelor Independente, reunit în ședință

Chișinău, 22 octombrie 2020 – Consiliul de experți în domeniul sănătății de pe lângă Adunarea Interparlamentară a Comunității Statelor Independente se reunește astăzi în ședință, în format on-line. Parlamentul Republicii Moldova este reprezentat la acest for de deputatul Vladimir Odnostalco, vicepreședinte al Comisiei protecție socială, sănătate și familie.

Principalul subiect, aflat pe agenda reuniunii, este COVID -19. Membrii Consiliului de experți vor prezenta informații cu privire la situația generată de noul coronavirus în statele membre ale CSI și modul în care țările gestionează criza pandemică.

De asemenea, se va discuta despre problemele și provocările în sănătatea publică, asigurarea securității biologie a statelor-membre ale CSI în condițiile pandemiei COVID-19 și gripei, precum și alte teme actuale din domeniul sănătății.

Adunarea Interparlamentară a Comunității Statelor Independente a fost fondată în 1992. Organizația este constituită din Parlamentele a 10 țări membre ale CSI.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More