Buletin informativ lunar – o sursă suplimentară de informare a publicului despre activitățile Legislativului și Secretariatului Parlamentului

Chișinău, 1 octombrie 2020 – A fost lansată o nouă ediție a Buletinului informativ al Parlamentului Republicii Moldova.

Ediția reprezintă un rezumat al evenimentelor desfășurate pe parcursul lunii septembrie, inclusiv al celor trei ședințe plenare, activităților în cadrul comisiilor permanente și fracțiunilor, vizitelor, evenimentelor online, altor acțiuni cu participarea Președintelui Parlamentului, altor deputați, precum și a subdiviziunilor Secretariatului Parlamentului.

De asemenea, este prezentat calendarul pentru luna octombrie al sărbătorilor profesionale din Republica Moldova și zilelor internaționale marcate la inițiativa ONU.

BULETIN INFORMATIV, SEPTEMBRIE 2020

Publicația ”Buletinul informativ al Parlamentului Republicii Moldova” este editată de Direcția generală comunicare și relații publice din cadrul Secretariatului Parlamentului.

Lansarea acestuia, inițial cu o periodicitate o dată pe an, a avut loc în 2014, în vederea consolidării capacităților de comunicare a instituției parlamentare.

BULETIN INFORMATIV, ARHIVA

Din 2018, ”Buletinul informativ” apare lunar, în versiune electronică. Toate edițiile din anul 2020 sunt publicate pe platforma Multimedia a Parlamentului.

BULETIN INFORMATIV, EDIȚIILE 2020

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...