Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședinței plenare din 16 decembrie

Chișinău, 15 decembrie 2021 – Deputații se vor întruni în ședință plenară, joi, 16 decembrie, la ora 11:00. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Biroului permanent al Parlamentului.

Membrii Biroului permanent au aprobat și ordinea de zi a ședinței. Astfel, deputații vor examina, în lectură finală, proiectele pentru modificarea Legii cu privire la organizațiile necomerciale, Legii asistenței sociale și Legii cu privire la ajutorul social, Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice și Legii cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală, Legii cu privire la activitatea hidrometeorologică, precum și proiectul de modificare a Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural.

În prima lectură vor fi supuse dezbaterii proiectele de modificare a Legii privind sistemul public de asigurări sociale, cu privire la modificarea Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte și pentru modificarea Regulamentului Parlamentului.

De asemenea, în prima lectură urmează a fi aprobate proiectele de modificare a Legii privind regimul străinilor în Republica Moldova, Codului funciar, precum și proiectul pentru completarea Legii privind atragerea investițiilor străine în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale.

Biroul permanent a mai decis includerea în ordinea de zi a ședinței de mâine a proiectului de hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului.

15.12.2021 - Ședința Biroului permanent al Parlamentului

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...