Amendament al deputatului Liviu Vovc: cadrele medicale infectate cu COVID-19 vor beneficia și anul viitor de indemnizația unică de 16 000 de lei

Cadrele medicale infectate cu COVID-19 vor beneficia și în anul 2021 de indemnizația unică de 16 000 de lei. Acest lucru va fi posibil datorită amendamentului înaintat de către deputatul Platforma DA, Liviu Vovc.

”Am reușit menținerea indemnizației unice de 16 000 de lei cadrelor medicale infectate cu COVID-19. Datorită amendamentului înaintat de către mine și echipa Platformei DA am reușit menținerea indemnizației și pentru anul 2021. Guvernul nu o mai poate bloca”, a precizat Liviu Vovc.

Deputatul mai precizează că această inițiativă este un mesaj ferm de susținere a cadrelor medicale, care își riscă sănătatea pentru a salva vieți. 

”Știu că nu este suficient și că e nevoie de mai mult. Platforma DA va lupta în continuare pentru susținerea și apărarea drepturilor cadrelor medicale. 
Plecăciuni pentru sacrificiul pe care îl faceți. Vă rog mult să rezistați!”, este mesajul transmis de deputatul Liviu Vovc.

Fracțiunea Platforma DA

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...