Zinaida Greceanîi, de Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației: Împreună cu Dumneavoastră putem asigura o viață decentă pentru cetățeni

Chișinău, 20 septembrie 2020 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, în care se menționează:

”Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației,

Cu ocazia Zilei Dumneavoastră profesionale, vă adresez sincere felicitări și urări de multă sănătate, bunăstare și succes în activitate.

Profit de acest prilej ca să vă mulțumesc pentru efortul profesional, responsabilitatea, discreția și dăruirea sufletească pe care le manifestați zilnic în activitatea de maximă importanță.

De rând cu rudele, vecinii, medicii de familie, autoritățile locale, sunteți acele persoane care cunosc cel mai bine situația oamenilor de care aveți grijă și sunteți mereu așteptați la pragul caselor lor. Vă încurajez să rămâneți la înălțimea așteptărilor cetățenilor.

Noi, autoritățile țării, acordăm atenție prioritară programelor de protecție socială a populației. Majoritatea inițiativelor legislative urmăresc anume protecția socială a cetățenilor, inclusiv indexarea bianuală a pensiilor, ajutorul unic pentru pensionari, protecția familiilor și copiilor, persoanelor cu dizabilități, etc.

Conștientizăm că măsurile sunt insuficiente, dar pornim de la situația dificilă creată în Moldova și în toată lumea. Ne asumăm să ne intensificăm eforturile pentru a asigura tuturor cetățenilor din țara noastră o viață decentă. Stimați lucrători din sfera protecției sociale, contăm pe susținerea Dumneavoastră în această misiune. Împreună, vom avea izbândă în realizarea acestui scop!”

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More