Vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, a avut o întrevedere cu membrii delegației Senatului și Camerei Deputaților din Parlamentul României

Chișinău, 22 octombrie 2021 – Vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, s-a întâlnit cu membrii delegației Comisiilor pentru politică externă și Comisiilor pentru afaceri europene ale Senatului și Camerei Deputaților din Parlamentul României. Discuția s-a axat pe situația economică și socială din țara noastră. La ea au participat mai mulți deputați din Fracțiunea ”Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, a vorbit despre prioritățile majorității de guvernare, situația epidemiologică din țara noastră și cea din sectorul energetic. În acest context, membrii delegației române au reiterat disponibilitatea de a oferi, în continuare, suport și asistență țării noastre.

Totodată, vicepreședintele Mihail Popșoi, și-a exprimat recunoștința pentru ajutorul constant și dezinteresat acordat de România țării noastre. Deputatul și-a manifestat interesul pentru dinamizarea contactelor interparlamentare în domeniile prioritare. ”Vă mulțumesc că sunteți alături de țara noastră și că țineți la cetățenii Republicii Moldova”, a menționat vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi.

În perioada 21 – 23 octombrie, o delegație a Comisiilor pentru politică externă și Comisiilor pentru afaceri europene ale Senatului și Camerei Deputaților din Parlamentul României se află într-o vizită oficială la Chișinău. Programul ei mai include întrevederi cu omologii din Comisia politică externă și integrare europeană a Parlamentului Republicii Moldova.  

https://www.youtube.com/watch?v=4F7CwqUW1zs
https://flic.kr/p/2mDfMPh

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More