Toate persoanele interesate pot expedia opiniile despre candidații la funcția de Avocat al Poporului

Chișinău, 26 ianuarie 2022 – În contextul desfășurării concursului pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, toate persoanele interesate, inclusiv reprezentanți ai societății civile, mass-media etc., pot expedia opiniile despre persoanele admise la proba interviului.

Opiniile despre orice candidat pot fi expediate la adresele electronice: Ecaterina.Vornicescu@parlament.md și Nina.Ciocirla@parlament.md, până la data de 30 ianuarie 2022, ora 18:00. Opiniile anonime nu vor fi examinate.

Totodată, persoanele interesate vor putea participa, în calitate de observatori, la proba interviului, care va avea loc la data de 31 ianuarie 2022, ora 09:30. Doritorii trebuie să se înregistreze prealabil la una dintre adresele electronice: Ecaterina.Vornicescu@parlament.md sau Nina.Ciocirla@parlament.md. Termenul limită de depunere a solicitărilor este 28 ianuarie 2022, ora 14:00.

În contextul situației epidemiologice, numărul de observatori este limitat, iar accesul lor în Parlament se va face în baza certificatului de vaccinare împotriva Covid-19, a rezultatului negativ al unui test PCR ori antigen, a unui act care confirmă prezența anticorpilor sau a concluziei medicale care arată că persoana a fost bolnavă de Covid-19 în ultimele șase luni.

La proba interviului au fost admiși șapte candidați la funcția de Avocat al Poporului. CV-urile, scrisorile de motivare, declarațiile de avere și interese personale au fost publicate și pot fi examinate de toate persoanele interesate, accesând următorul link: https://bit.ly/3qXFm7s.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...