Tânărul deputat Eugeniu Sinchevici a participat la podcast-ul ”Conversații Anticorupție”

Chișinău, 17 august 2021 – Cel mai tânăr deputat din actualul legislativ, Eugeniu Sinchevici, a participat la podcast-ul ”Conversații Anticorupție”, eveniment organizat de Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI, cu suportul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

La eveniment au participat experți în domeniu anticorupție, reprezentanți ai societății civile, deputați, funcționari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ai Centrului Național Anticorupție, primari, etc.

În intervenția sa, Eugeniu Sinchevici a menționat că generația tinerilor de astăzi are un alt fel de gândire și un alt set de valori decât generațiile anterioare și că tinerii, în special tinerii politicieni, manifestă un vădit interes față de problemele cu care se confruntă societatea: schimbările climatice, economie, corupție, etc.

În acest context, deputatul a încurajat tinerii să devină cetățeni responsabili și să se implice mai activ în lupta contra corupției.

Totodată,  demnitarul a reiterat deschiderea necondiționată a deputaților din Parlamentul Republicii Moldova în raport cu inițiativele care vin din partea societății civile.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More