Reforma justiției, discutată cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță

Chișinău, 13 septembrie 2021 – Președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate, a avut o întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Discuția s-a axat pe subiectele reformării justiției, combaterea corupției și asigurarea unui stat de drept.

La începutul întrevederii, diplomatul român a felicitat-o pe Olesea Stamate cu ocazia alegerii sale în funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități. Ambasadorul Daniel Ioniță a menționat că autoritățile din România sunt gata să împărtășească experiența lor  în reformarea justiției.

În această ordine de idei, Olesea Stamate a vorbit despre prioritățile Comisiei pe care o conduce.

De asemenea, Olesea Stamate a mulțumit partenerilor români pentru suportul consecvent și necondiționat, acordat până acum. Președintele Comisiei s-a referit la ajutorul oferit în combaterea pandemiei de Covid-19, combustibilul distribuit agricultorilor, dar și asistența acordată în modernizarea infrastructurii.

13.09.2021 Întrevederea Președintelui Comisiei juridice, numiri și imunități, Olesea Stamate, cu Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniţă

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...