PRO MOLDOVA boicotează ședința Parlamentului în semn de protest față de insistența coaliției PSRM-PDM de a exclude Legislativul din procesul de luare a deciziilor

Grupul parlamentar PRO MOLDOVA boicotează ședința Parlamentului în semn de protest față de insistența coaliției PSRM-PDM de a exclude Legislativul din procesul de luare a deciziilor prin angajarea răspunderii Guvernului pe proiecte bugetare.


PRO MOLDOVA atenționează că, proiectele prezentate ca fiind benefice pentru oameni ascund mai multe probleme și trezesc întrebări termenele întârziate de intrare în vigoare a anumitor majorări, reducerea semnificativă a salariilor pentru unele categorii de bugetari, printre care pentru cei din domeniul educației și ordine publică, precum și cheltuielile în creștere pentru instituții publice care nu sunt din prima linie.


PRO MOLDOVA insistă asupra respectării Constituției și a principiului separării puterilor în stat. Parlamentul trebuie să-și îndeplinesc atribuțiile, iar din cauza gestionării amatoriste a treburilor publice și a blocajelor create de coaliția PSRM-PDM s-au acumulat foarte multe subiecte importante pentru oameni care necesită soluții urgente.

Grupul parlamentar PRO MOLDOVA

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More