PRO MOLDOVA a boicotat asumarea abuzivă de răspundere a Guvernului

„PRO MOLDOVA a boicotat partea de ședință a Parlamentului legată de angajarea răspunderii Guvernului, dar va participa plenar la dezbaterea subiectelor de pe agenda parlamentară, incluse în ordinea de zi”, a declarat președintele PRO MOLDOVA Andrian Candu.


Potrivit lui, debandada organizată de guvernarea Dodon în Parlament este o nouă demonstrație de forță și lipsă de respect pentru cetățeni.

„Am propus dublarea salariilor la medici, pensie anticipată pentru cei care au pierdut locul de muncă în această perioadă, amnistierea amenzilor, pachet de suport pentru mediul de afaceri, susținere pentru părinții copiilor minori și multe alte lucruri care sunt vitale în această perioadă, însă Guvernul respinge toate propunerile care nu sunt autorizate de șeful lor de la președinție”, a spus Andrian Candu.


Referindu-se la declarațiile belicoase ale președintelui Igor Dodon la adresa PRO MOLDOVA, Andrian Candu a refuzat să comenteze calomniile unui personaj care nu mai merită să fie luat în seamă și care trebuie să plece.


PRO MOLDOVA insistă că nu a existat motiv pentru angajarea răspunderii Guvernului, singurul obiectiv urmărit a fost impunerea unor legi electorale, cu beneficii minime pentru anumite categorii de persoane, dar și acelea amânate până în toamnă când vor avea loc alegerile prezidențiale.

Grupul Parlamentar PRO MOLDOVA

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...