Primele consultări pe marginea priorităților Guvernului anticriză

Primele consultări pe marginea priorităților Guvernului anticriză între partidele politice de opoziție, organizate la invitația PRO MOLDOVA, au avut loc astăzi în Parlamentul Republicii Moldova.

PRO MOLDOVA a lansat invitație deschisă pentru toate partidele parlamentare responsabile pentru stabilirea priorităților Guvernului anticriză. Oferta PRO include o serie de măsuri urgente pentru susținerea sistemului sanitar, a economiei, educației, justiție și a domeniului social. Propunerile de reformă și proiecte de legi, care ar urma să fie puse pe agenda Parlamentului în regim de urgență , vin să îmbunătățească situația catastrofală din țară, precum și să aducă un suport imediat pentru oamenii care au de suferit cel mai mult în perioada de pandemie.

La prima rundă de discuții au participat deputații din fracțiunea Partidului Șor. Discuțiile vor continua pentru că este timpul să avansăm de la constatarea crizei morale, economice și sanitare în care a fost împinsă Republica Moldova de guvernarea lui Igor Dodon, la acțiuni neîntârziate.

29.06.2020 Primele consultări pe marginea priorităților Guvernului anti-criză, organizate de Grupul parlamentar PRO MOLDOVA

Grupul parlamentar PRO MOLDOVA

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...