Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse

Chișinău, 20 noiembrie 2020 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov. 

Interlocutorii au discutat subiecte de actualitate ale colaborării bilaterale dintre Republica Moldova și Federația Rusă. A fost reiterată existența unor raporturi foarte bune de parteneriat și cooperare și exprimat interesul pentru continuarea colaborării în diverse domenii, inclusiv cel parlamentar.

Părțile au abordat evoluțiile politice din țara noastră, inclusiv situația din Parlament.

Speakerul a menționat caracterul constructiv al ședinței plenare de joi, când aproape toate proiectele de lege au fost aprobate fie în unanimitate, fie cu marea majoritate a voturilor deputaților.    

De asemenea, Președintele Parlamentului s-a referit la prioritățile din activitatea legislativă în perioada imediat următoare.

Zinaida Greceanîi și Oleg Vasnețov au convenit să mențină dialogul productiv, necesar pentru buna interacțiune dintre țările noastre, în interesul cetățenilor ambelor state.       

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...