Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat omologului său din Serbia, Ivica Dačić, un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Statalității

Chișinău, 15 februarie 2021 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Adunării Naționale a Republicii Serbia, Ivica Dačić, un mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorii Naționale a acestei țări.

În mesaj se arată:

”Stimate domnule Președinte,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere felicitări, însoțite de cordiale urări de pace și bunăstare cu ocazia Sărbătorii Naționale a Republicii Serbia — Ziua Statalității.

Profit de acest prilej pentru a exprima disponibilitatea Parlamentului Republicii Moldova de a intensifica dialogul interparlamentar dintre țările noastre,  contribuind astfel la consolidarea continuă a relațiilor bilaterale, bazate pe cooperare, încredere și susținere reciprocă. 

Dorindu-Vă Dumneavoastră și poporului sârb succes și prosperitate, Vă rog să acceptați, stimate domnule Președinte, asigurarea distinsei mele considerații”.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...