Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat omologului său din Macedonia de Nord un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței

Chișinău, 08 septembrie 2020 – Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat omologului său din Macedonia de Nord, Talat Xhaferi, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței acestei țări.

În mesaj se arată:

”Excelență,

In numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez sincere felicitări, urări de pace și prosperitate, cu ocazia Sărbătorii Naționale a Republicii Macedonia de Nord – Ziua Independenței.

Îmi exprim încrederea că aprofundarea și diversificarea dialogului bilateral în multiple domenii de activitate, inclusiv la nivel parlamentar, vor deschide calea spre o dezvoltare constantă a relațiilor dintre Republica Moldova și Republica Macedonia de Nord.

Adresându-Vă cordiale felicitări cu ocazia Sărbătorii Naționale, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...