Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat lucrătorilor din domeniul căilor ferate un mesaj de felicitare cu prilejul zilei lor profesionale

Cu ocazia Zilei feroviarului, sărbătorită tradițional în Republica Moldova în prima duminică a lunii august, adresez tuturor angajaților și veteranilor din domeniu calde felicitări și sincere urări de bine.

Stimați feroviari, apreciem înalt munca Dumneavoastră responsabilă care asigură buna funcționare a rețelei feroviare, aceasta fiind verigă cheie în sistemul de transport al țării.  

Autoritățile statului conștientizează foarte bine cât de importante sunt măsurile de dezvoltare a acestui domeniu, inclusiv înnoirea flotei de vagoane și modernizarea căilor ferate. Mă bucur că lucrurile se schimbă în bine și vreau să felicit Calea Ferată din Moldova cu ocazia achiziției importante de noi locomotive moderne, procurate recent cu sprijinul instituțiilor europene.

Ne asumăm să intensificăm eforturile de dezvoltare a acestui domeniu, pentru a spori confortul angajaților, calitatea deservirii pasagerilor, volumul de mărfuri transportate și veniturile la bugetul de stat. 

Reiterând felicitările de ziua profesională a lucrătorilor din domeniu, mă bucur să anunț că am semnat Diplome ale Parlamentului, decernate mai multor angajați ai Căii Ferate din Moldova în semn de înaltă recunoștință pentru excelență în muncă, devotament și contribuție substanțială la fortificarea și eficientizarea continuă a serviciilor feroviare.

Vă doresc mari succese în continuare, să aveți parteneri și colegi de încredere, pasageri mulțumiți și să vă fie întotdeauna drumul bun!

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...