Președintele Parlamentului, în dialog cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, cu reședința la București

Chișinău, 11 octombrie 2021 –  Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, cu reședința la București, Roelof Van Ees.

La întrevedere, președintele Parlamentului a vorbit despre prioritățile Parlamentului de legislatura a XI-a, printre care se numără reformarea justiției și asigurarea respectării drepturilor omului: „Avem o agendă ambițioasă și suntem determinați în implementarea promisiunilor făcute cetățenilor”.

Cei doi oficiali au mai discutat și despre susținerea oferită de-a lungul timpului Republicii Moldova în ceea ce ține de consolidarea democrației, modernizarea țării noastre, dar și lupta noastră împotriva Covid-19.

În acest sens, diplomatul olandez și-a exprimat disponibilitatea de a oferi asistență și expertiză.

La final, participanții la întrevedere au convenit asupra intensificării colaborării bilaterale atât la nivel de șefi ai legislativelor, cât și de comisii parlamentare. 

11.10.2021 Întrevederea Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos, Roelof S. van Ees

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...