Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova, William Massolin

Chișinău, 16 august 2021 – Inițiativele legislative demarate și prioritățile Parlamentului de Legislatura a XI-a au fost printre subiectele discutate în cadrul întrevederii de astăzi dintre Speakerul Igor Grosu și Șeful Oficiului Consiliului Europei (CoE) în Republica Moldova, William Massolin.

Președintele Parlamentului a vorbit despre proiectele aprobate în prima lectură, în cadrul sesiunii parlamentare extraordinare, care fac parte din pachetul de legi pentru reformarea justiției și combaterea corupției. 

Speakerul Igor Grosu a menționat că printre prioritățile Parlamentului de Legislatura a XI-a sunt, de asemenea, apărarea drepturilor omului și asigurarea egalității de gen.

Șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova și-a exprimat disponibilitatea de a oferi asistență și consultanță în modernizarea legislației și în promovarea reformelor ambițioase. 

În altă ordine de idei, Președintele Parlamentului l-a informat pe William Massolin despre aprobarea componenței nominale a Delegației parlamentare la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), care reflectă proporțional și echitabil întreg spectrul politic al Parlamentului Republicii Moldova.

16.08.2021 Întrevederea Președintelui Parlamentului, Igor GROSU, cu Șeful Oficiului CoE la Chișinău, William MASSOLIN

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More