Lilian Carp, Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, s-a întâlnit cu directorul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, Eduard Răducan

 

Chișinău, 16 august 2021 – Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova, Lilian Carp, a avut astăzi o întrevedere cu directorul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, Eduard Răducan.

Întrevederea s-a realizat la inițiativa deputatului Lilian Carp, în vederea documentării cu structura, strategia de dezvoltare a Centrului, precum și cu principalele impedimente cu care se confruntă în activitate această instituție.

De menționat că, Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal este autoritatea responsabilă de control asupra legalității prelucrării datelor cu caracter personal, care acţionează în condiţii de imparţialitate şi independenţă și care raportează Parlamentului.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More