Președintele Parlamentului a înmânat premiul de excelență actorului Constantin Cotimanis, la Gala Premiilor UNITEM

Chișinău, 13 decembrie 2022 –  Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova (UNITEM). În cadrul ceremoniei, Speakerul i-a înmânat un premiu de excelență actorului Constantin Cotimanis.

„Un clasic al cinematografiei, teatrului și televiziunii din România. Are zeci de roluri memorabile pe scenele marilor teatre din România, dar şi o filmografie de calibru, cu roluri în filme de mare succes”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Totodată, șeful Legislativului i-a felicitat pe toți artiștii care activează în acest domeniu: „Cultura românească e bogată prin faptul că are oameni de mare valoare pe ambele maluri ale Prutului”, a adăugat Președintele Parlamentului.

Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova a ajuns la cea de-a XXI-a ediție. În cadrul ceremoniei, au fost premiați mai mulți artiști din domeniu la diverse categorii, printre care cel mai bun spectacol dramatic, cea mai bună lucrare regizorală, cel mai bun rol feminin și masculin, cele mai bune costume teatrale, cea mai bună scenografie etc.

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...