Președinta Grupului de prietenie cu Statul Israel, Natalia Davidovici, a discutat cu omologul său israelian, Alex Kushnir    

Chișinău, 2 martie 2022 – Deputata Natalia Davidovici, președinta Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Israel, a avut, marți, o întrevedere online cu omologul său din Knessetul Israelului, Alex Kushnir.

Cei doi parlamentari au discutat despre situația actuală din Republica Moldova, creată ca urmare a acțiunilor militare din țara vecină – Ucraina. Alex Kushnir a dat asigurări că, în această perioadă dificilă, Statul Israel va oferi tot sprijinul posibil Republicii Moldova.

În context, Natalia Davidovici a subliniat că țările noastre sunt legate prin cooperare îndelungată, inclusiv în sfera umanitară. ”Statul Israel a fost întotdeauna un partener de încredere și un prieten sincer al Republicii Moldova. Avem relații economice, culturale și interumane strânse”, a remarcat deputata.

Totodată, președinta Grupului de prietenie a exprimat aprecierea pentru sprijinul aspirațiilor de integrare europeană a Republicii Moldova, oferit de Israel.

”Continuăm să mizăm pe o colaborare fructuoasă pe viitor și pe susținerea poporului israelian în aceste vremuri dificile. Prietenul la nevoie se cunoaște”, a conchis Natalia Davidovici.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...