Președinta Comisiei de control al finanțelor publice, Tatiana Cunețchi, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul României în Moldova, Daniel Ioniță

Chișinău, 11 aprilie 2022 – Președinta Comisiei de control al finanțelor publice, Tatiana Cunețchi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, cu prilejul încheierii misiunii diplomatice în țara noastră.

În cadrul întrevederii, a fost apreciată activitatea fructuoasă și contribuția importantă a Excelenței Sale la consolidarea relațiilor de cooperare și prietenie moldo-române, inclusiv la realizarea numeroaselor proiecte de dezvoltare implementate în țara noastră cu asistența României.

De asemenea, a fost discutat contextul regional de securitate și repercusiunile umanitare și social-economice ale acestuia asupra Republicii Moldova.

”Ne confruntăm cu mai multe crize concomitent – criza refugiaților, criza energetică, creșterea prețurilor. Pentru a face față acestor provocări, suntem axați pe consolidarea eforturilor ca să putem asigura o viață decentă cetățenilor noștri”, a subliniat Tatiana Cunețchi.

A fost remarcat faptul că pentru a reduce vulnerabilitățile este foarte important ca Republica Moldova să fie în continuare ajutată de partenerii externi.

În acest sens, Tatiana Cunețchi a dat asigurări că, în calitate de comisie parlamentară de specialitate, Comisia de control al finanțelor publice va acorda atenție specială gestionării fondurilor oferite de organizațiile internaționale pentru buna gestionare a situației umanitare din țara noastră.  

11.04.2022 - Întrevederea Președintei Comisiei de control al finanțelor publice, Tatiana Cunețchi, cu Ambasadorul României în Moldova, Daniel Ioniță

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...