Platforma “Pentru Moldova” devine tot mai puternică și mai numeroasă

Platforma parlamentară “Pentru Moldova” devine jucător cheie în Parlamentul Republicii Moldova și al doilea cel mai numeros grup din Legislativ, după ce duminică, 29 noiembrie, și deputatul Gheorghe Brașovschi a semnat convenția privind aderarea la Platformă.

Având în componența sa 16 deputați, Platforma „Pentru Moldova” are acum mai multe posibilități pentru a influența agenda parlamentară și pentru a promova proiectele și inițiativele legislative pe care le așteaptă cetățenii și care vor contribui la dezvoltarea și fortificarea economiei țării.

În plus, având în vedere agenda și prioritățile anunțate de reprezentanții Platformei, suntem absolut convinși că și în continuare, mai mulți deputați se vor alătura. Așa cum a anunțat Platforma „Pentru Moldova”, poate adera oricare deputat, indiferent de viziunile sale politice, principala condiție fiind nu viziunile sau apartenența politică, dar să împărtășească valorile echipei – consolidarea activității legislative pentru identificarea soluțiilor pentru dezvoltarea Republicii Moldova și creșterea nivelului de trai al cetățenilor.

Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. 

Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uităm pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul! 

De menționat că, odată cu aderarea lui Gheorghe Brașovschi, Platforma “Pentru Moldova” va avea în componența sa 16 deputați, dintre care deputații Partidului Politic “ȘOR” și 7 deputați neafiliați. Reiterăm că scopul Platformei Parlamentare „Pentru Moldova” este să-i consolideze pe toți aleșii poporului care nu sunt indiferenți față de soarta Moldovei, de prezentul și viitorul ei, pe toți cei care vor să aducă folos țării lor, să participe la renașterea și dezvoltarea ei.

Platforma parlamentară ”Pentru Moldova”

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More