Peste 320 000 de lei au fost adunați de deputați și angajații Secretariatului Parlamentului pentru restabilirea Filarmonicii Naționale

Chișinău, 15 octombrie 2020 – Parlamentul Republicii Moldova își exprimă solidaritatea cu angajații Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”, cu întreaga comunitate culturală din Republica Moldova și se alătură la campania de acumulare a fondurilor pentru restabilirea  instituției.

Fracțiunile parlamentare, angajații Secretariatului Parlamentului au făcut donații benevole în sumă totală de 326 689 de lei, care va fi transferată în contul deschis de Ministerul Finanțelor pentru colectarea fondurilor destinate reconstrucției Filarmonicii.

Din suma totală, cea mai semnificativă contribuție a fost făcută de Fracțiunea PSRM – 185 000 de lei, urmată de Fracțiunea PDM – 100 000 de lei, Fracțiunea ACUM Platforma DA – 7 674 de lei.

Secretariatul Parlamentului a contribuit cu 34 015 lei.

Conducerea Parlamentului și Secretariatului Parlamentului își exprimă speranța că aportul adus de deputați și de angajați va accelera procesul de renaștere a uneia dintre cele mai importante instituții cultural-artistice din Republica Moldova.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...