PDM boicotează ședința de astăzi a Parlamentului: S-au trecut toate liniile roșii, nu vom participa la acest show de prost gust

Fracțiunea PDM boicotează ședința de astăzi a Parlamentului, pentru că nu dorește să participe la nunta anului, la acest șhow de prost gust organizat ieri și azi în Legislativ. Declarația a fost făcută de președintele PDM, Pavel Filip, în cadrul unui briefing de presă.

El a precizat că există o nouă majoritate, o nouă coaliție de guvernare. Comisiile care erau conduse anterior de reprezentanții PDM în perioada în care Partidul Democrat era la guvernare vor trece la noua formațiune care se află la guvernare: partidul șor. Nu este clar însă de ce socialiștii continuă să spună că nu sunt în coaliție și că nu vor face alianță cu partidul Șor și Platforma Pentru Moldova. De ce le este rușine de noii parteneri?

„Probabil, înțelegeți că ați bătut palma cu hoții de miliarde. Înțelegeți că nu dă bine o astfel de alianță, dar aveți nevoie de ea. Pentru că nimeni altcineva n-ar ridica mâna pentru schemele incluse în politica fiscală sau pentru proiectele voastre profund anti-naționale și anti-statele, aprobate ieri”, a menționat Pavel Filip.

Potrivit liderului democrat, de data asta s-a mers prea departe și, după ziua de ieri, s-au călcat niște linii roșii. „Oamenii nu vor tolera aceste abuzuri. Deși vă pare că încă mai aveți puterea, uitați-vă în istoria recentă și vedeți consecințele. Oamenii nu vor mai răbda. Oamenii au spus clar la alegerile prezidențiale că vor altceva. Și, mai devreme, sau mai târziu, oamenii vor obține ce ceea ce își doresc”, a conchis președintele PDM.

Fracțiunea parlamentară PDM

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...