Patru studenți ai Universității de Stat din Moldova vor face stagiu la Parlament

Chișinău, 25 noiembrie 2021 – Patru studenți ai Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova (USM) vor desfășura un stagiu la Parlamentul Republicii Moldova.

Anunțul a fost făcut, în debutul ședinței plenare de astăzi, de către Veronica Roșca, vicepreședinta Comisiei juridice, numiri și imunități.   

Deputata a specificat că timp de două săptămâni studenții se vor familiariza cu activitatea parlamentarilor și, astfel, vor putea cunoaște îndeaproape rolul unui deputat în Legislativul țării.

Cei patru studenți au fost prezenți la ședința în plen a Parlamentului, fiind salutați de Președintele forului legislativ, Igor Grosu.

”Vă dorim succes în cadrul stagiului și perseverență pentru a putea deveni pe viitor, într-o competiție cinstită, deputați în Parlamentul Republicii Moldova”, a menționat Igor Grosu.

Stagiul este realizat la inițiativa Asociației Studenților în Drept, USM, în cadrul proiectului cu genericul ”Asistent de deputat”.

25.11.2021 Ședința plenară a Parlamentului

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More