Parlamentul se va convoca joi, 14 aprilie, în ședință plenară în cadrul sesiunii ordinare curente

Chișinău, 13 aprilie 2022 – Ședința plenară a Parlamentului va avea loc mâine, 14 aprilie, cu începere de la ora 10:00. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, astăzi, proiectul ordinii de zi a ședinței, completată cu subiectele propuse de Comisiile permanente.

Deputații vor examina proiectul de lege pentru modificarea Legii  cu privire la Procuratură, proiectul de modificare a Legii cu privire la expertiza judiciară și statutul expertului judiciar, proiectul de lege cu privire la abrogarea capitolului XIII1 din Codul de procedură civilă al Republicii Moldova.

Urmează a fi discutate în prima lectură proiectul de lege privind modificarea Legii cu privire la ajutorul social; proiectul de lege cu privire la condominiu; proiectul de modificare a Legii privind actele de identitate din sistemul național de pașapoarte și Legii cu privire la ieșirea și intrarea în Republica Moldova; proiectul  de lege pentru modificarea Legii cu privire la Banca Națională a Moldovei și Legii privind reglementarea valutară; proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural.

În cea de-a doua lectură va fi dezbătut proiectul de lege privind calitatea aerului atmosferic și proiectul de lege pentru modificarea anexei nr.2 a Legii privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura.

Proiectul ordinii dezi mai include proiectul de lege pentru ratificarea unui acord de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova  

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...