Parlamentul se solidarizează cu familiile copiilor bolnavi de cancer

Chișinău, 17 martie 2021 – În scopul susținerii acțiunilor de promovare și dezvoltare a campaniilor sociale în beneficiul copiilor bolnavi de cancer, Parlamentul Republicii Moldova se solidarizează cu familiile copiilor care suferă de leucemie.

Astfel, deputații și angajații Secretariatului s-au mobilizat în acumularea de fonduri, în special, pentru achiziționarea aparatului flowcitometru care va permite un diagnostic rapid, un tratament corect și, respectiv, mai mute șanse la viață pentru copiii bolnavi de cancer.

Totodată, Parlamentul îndeamnă societatea să se alinieze la campania de colectare de fonduri , mai cu seamă în această perioadă pandemică dificilă. Banii pot fi transferați conform următoarelor rechizite bancare:

Banca:       BC Victoriabank SA

SWIFT:     VICBMD2x

Adresa:     Str. 31 August, nr.141, MD 2004, Chișinău, Republica Moldova

Date beneficiar: VIATA FARA LEUCEMIE AO

Cod Fiscal:         1011620004380

Nr.cont/IBAN   MD30VI022241100001017MDL

Acțiunea de acumulare a fondurilor pentru procurarea aparatului flowcitometru este realizată de Asociația „Viața fără leucemie”. Aceasta are drept scop ajutorul familiilor vulnerabile care îngrijesc de copii bolnavi de cancer internați la Institutul Oncologic din Chișinău, susținerea psiho-emoțională a copiilor in secțiile de oncologie pediatrică, dar si susținerea acordată spitalului (medicamente, consumabile medicale, echipamente).

Toate activitățile se realizează din contul donațiilor de la persoane fizice și juridice, dar și a granturilor obținute din partea donatorilor externi pentru anumite proiecte.

Asociația ”Viața fără leucemie” este unica în Republica Moldova care susține copiii diagnosticați cu maladii oncologice ale sângelui și sistemului limfatic și familiile care îngrijesc acești copiii.

Ea este si beneficiară a directionării procentuale, prin urmare doritorii pot ajuta și prin intermediul mecanismului 2% – codul fiscal al Asociatiei – 1011620004380.

În această perioadă dificilă, să oferim copiilor bolnavi de cancer  o șansă în plus la viață, iar familiilor lor – mai multă speranță.

Detalii: Vreau să mă tratez acasă în Moldova!

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More