Parlamentul Republicii Moldova va găzdui anul viitor Seminarul Rose-Roth al Adunării Parlamentare a NATO

Chișinău, 24 octombrie 2023 – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu noul președinte al Adunării Parlamentare a NATO, Michal Szczerba. Discuțiile au avut loc la Praga, pe platforma celui de-al doilea Summit parlamentar al Platformei Internaționale Crimeea.

Oficialii au convenit ca următorul seminar la nivel de alianță și de cooperare între țările Europei Centrale și de Est, denumit Rose-Roth, să fie organizat în 2024 în Republica Moldova. „Pentru noi, securitatea Republicii Moldova este o prioritate și facem tot ce ne stă în puteri pentru a ne proteja cetățenii. Vom continua să întărim reziliența instituțiilor fiindcă vrem să trăim în pace și să contribuim la pacea și securitatea de pe continentul european”, a menționat Președintele Parlamentului.

Șeful legislativului i-a mulțumit noului președinte al Adunării Parlamentare a NATO că Republica Moldova se regăsește printre țările prioritare pe agenda sa de activitate și i-a dorit succes în noua sa funcție.

24.10.2023 Participarea Președintelui Parlamentului, Igor Grosu, la Summitul parlamentar al Platformei Internaționale Crimeea

Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...