NECROLOG – Leonid BUJOR

Leonid BUJOR (27.11.1955 – 07.01.2021)

Cu profundă tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la fostul deputat în Parlamentul Republicii Moldova (2005-2009), fostul ministru al Educației (septembrie 2009-ianuarie 2011), Leonid BUJOR.

Născut la 27 noiembrie 1955, în satul Singureni, raionul Rîșcani, a absolvit Școala medie din localitatea Leadoveni (astăzi Corlăteni), urmând apoi studiile la Universitatea de Stat din Moldova.

A activat în diferite funcții de responsabilitate sporită, inclusiv în înalte posturi de conducere în stat. În orice domeniu a activat, se dedica cu toată puterea și pasiunea, se manifesta ca un specialist competent, organizator excelent, cu spirit de echipă și cu energia pe care o împărtășea tuturor celor din jur. Profesionalismul său a fost apreciat la nivel înalt, în anul 2010 Leonid BUJOR devenind Cavaler al Ordinului de Onoare.

A avut o natură binevoitoare și o dorință mare de a ajuta oamenii, fiind prețuit ca un coleg devotat și o persoană deschisă și receptivă. Sunt sigură că marea comunitate a politicienilor, pedagogilor, jurnaliștilor, sportivilor și tuturor celor care l-au cunoscut și cărora moartea lui Leonid BUJOR le-a lăsat o rană adâncă în suflet, vor păstra în memorie aportul său la edificarea unui viitor demn pentru copii, pentru tineri, pentru țară.

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, exprim profundul regret în legătură cu decesul lui Leonid BUJOR și sincera compasiune cu familia îndurerată, cu rudele, prietenii și colegii. Fie ca îngerii să-i călăuzească paşii în lumea celor drepţi. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!

Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More