Mesajul Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia celei de-a 26-a aniversări a Curții de Conturi

Stimați angajați ai Curții de Conturi a Republicii Moldova,

Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai calde felicitări cu prilejul aniversării a 26-a a creării Curții de Conturi a Republicii Moldova.

Ați parcurs, în acești ani, o cale lungă și prodigioasă. Fiind unica autoritate care monitorizează  gestionarea corectă  a resurselor financiare şi a patrimoniului de stat, ați devenit una dintre cele mai respectate și credibile instituții publice din țara noastră.

Totodată, ați realizat proiecte importante de parteneriat cu instituții similare din alte țări și ați obținut recunoașterea binemeritată în comunitatea internațională de audit. 

O realizare importantă a fost crearea și consolidarea unei echipe de profesioniști desăvârșiți, de oameni onești, disciplinați și responsabili. Modificările pe care le-a operat Parlamentul de legislatura actuală și care au oferit Curții de Conturi autonomie extinsă sunt dovada încrederii depline a Parlamentului față de această instituție, față de conducerea și angajații săi.  

Vă doresc ca munca Dumneavoastră, care implică multă demnitate și dăruire de sine, să fie și pe viitor fructuoasă și apreciată, iar deciziile luate să aibă continuitate și impact benefic asupra resurselor financiare și patrimoniului statului.

Profit de acest prilej pentru a vă adresa Dumneavoastră și familiilor Dumneavoastră multă sănătate, succese și prosperare.

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More