Mesajul Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi, adresat cu ocazia celor 28 ani de la instituirea autorității de frontieră

Stimați angajați ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră,

Vă adresez sincere urări de sănătate, pace şi prosperitate cu prilejul zilei profesionale. Aduc mulţumiri şi exprim recunoştinţă tuturor angajaților Poliției de Frontieră care zilnic dau dovadă de dăruire, manifestă competenţă profesională şi operativitate  în  menţinerea regimului frontierei de stat și creșterea nivelului de siguranță al cetățeanului.

Pe parcursul celor 28 de ani, Poliția de Frontieră a trecut mai multe etape de reformare, a evoluat spre atingerea scopului strategic de transformare într-o instituție polițienească modernă și eficientă, compatibilă și interoperabilă cu structurile similare din alte state.

În perioada actuală de pandemie a reușit  să facă față cu succes provocărilor în procesul controlului şi autorizarea trecerii frontierei de stat a Republicii Moldova de către persoane şi mijloacele de transport. Prin rezultatele obținute, Poliția de Frontieră a dovedit că este o instituție profesionistă.

Cu prilejul zilei profesionale Vă urez să aveți multe împliniri atât în plan profesional, cât și în cel personal. Fie ca eforturile depuse de Dstră  să fie încununate cu mult succes spre binele oamenilor  şi al ţării!

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...