Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei lucrătorului din domeniul financiar

Stimați lucrători din domeniul financiar,

Stimați colegi,

În numele Parlamentului Republicii Moldova şi al meu personal, vă felicit cordial cu prilejul Zilei Dumneavoastră profesionale și vă doresc multă sănătate, fericire și realizări în activitatea desfășurată.

Ziua financiarului este o ocazie de a vă mulțumi pentru activitatea de înaltă responsabilitate, de care depinde buna funcționare a sistemului financiar și bugetar al țării, acesta fiind un sector complex şi foarte important.  

Astăzi, în contextul pandemiei coronavirusului de tip nou, este greu de  supraestimat valoarea cunoștințelor profunde, onestității şi capacităților Dumneavoastră de a găsi soluții potrivite  în vederea menținerii echilibrului financiar şi bugetar al instituțiilor publice şi unităților private, al țării în ansamblu. Dumneavoastră reușiți să asigurați echitatea financiară în țară, demonstrând că pentru autoritățile statului toate domeniile sunt importante – şi sănătatea, si protecția socială, şi educația, și agricultura, etc.

Toți cetățenii Republicii Moldova merită o viață decentă. Vă mulțumim, stimați financiari, că ne ajutați să atingem acest obiectiv!

Reiterând sincerele mele felicitări tuturor actualilor și foștilor angajați, remarc cu mândrie că și acum continuu să mă asociez cu acest domeniu complex și respectabil, căruia i-am dedicat ani buni din viață. Am investit în această activitate cunoștințe și suflet, iar frumoasa experiență de colaborare cu colegii din domeniu, în special de la Ministerul Finanțelor, mi-a fost utilă în toată cariera ulterioară, inclusiv în onorabila funcție pe care o dețin actualmente. 

Vă mulțumesc, dragi colegi! Să vă ocolească crizele în viață și în serviciu, să vă bucurați de respectul colegilor și de dragostea celor apropiați!

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...