Mesajul de condoleanțe al Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în legătură cu decesul Elenei Hrenova

Cu o profundă tristețe, am aflat despre moartea prematură a colegei și prietenei noastre Elena Hrenova.

Elena Grigorievna a fost un lider și un organizator excelent. Mulți ani a fost Președintele Asociației pentru Protecția Drepturilor Veteranilor și Invalizilor „Echitate”, ajutând oamenii în vremuri dificile, sprijinind și oferind ajutor concret pentru cei care erau disperați să-l primească.

Elena Hrenova a desfășurat o muncă asiduă în domeniul asistenței sociale, fiind consilier municipal, precum și deputat al Parlamentului Republicii Moldova, activând în Comisia pentru protecție socială, sănătate și familie. A fost autorul multor proiecte de lege în domeniul protecției sociale a populației.

Elena Hrenova era o persoană sensibilă, receptivă, o tovarășă loială, era foarte deschisă în comunicare și nu refuza niciodată sprijinul și ajutorul celor care aveau nevoie.

Exprim profunde condoleanțe familiei și prietenilor Elenei Grigorievna. Amintirea acestei minunate persoane va rămâne pentru totdeauna în inimile celor care au cunoscut-o, au iubit-o și au respectat-o.

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More