Mesaj adresat de către Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei lucrătorului Procuraturii

Stimați colaboratori și veterani ai organelor Procuraturii, vă felicit călduros cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua lucrătorului Procuraturii. 

Profesia Dumneavoastră este una dintre cele mai importante în sistemul de ordine și drept, fiind un element cheie în procesul de consolidare a democrației, drepturilor omului și statului de drept în întregime.

De gradul profesionalismului și de integritatea Dumneavoastră depinde în mare parte asigurarea supremației legii. Mulțumesc tuturor celor care își îndeplinesc cu onoare misiunea de a ocroti legea, pacea și liniștea cetățenilor Republicii Moldova.

Profesia de procuror este nu doar o meserie, ci și o vocație. Ea implică calități personale impecabile – un simț acut al datoriei, dedicație mare, imparțialitate și cumpătare. Vă doresc să fiți și în continuare la înălțimea  așteptărilor societății, servind exemplu demn de urmat pentru viitorii procurori. 

Reiterând sincerele mele felicitări, doresc reprezentanților organelor procuraturii din toată țara succese profesionale, respect, fermitate, multă sănătate și împliniri personale.

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More