Membrii AmCham au fost invitați să participe activ la consultări pe marginea proiectelor de lege din domeniul businessului

Chișinău, 07 septembrie 2021 – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit, astăzi, cu reprezentanții Asociației Patronale ”Camera de Comerț Americană din Moldova” (AmCham Moldova). La discuții au participat deputații Dumitru Alaiba, Vladimir Bolea, Doina Gherman, Liliana Nicolaescu-Onofrei, Radu Marian, Iulia Dascălu.

Igor Grosu a remarcat contribuția comunității AmCham la dezvoltarea economică a Republicii Moldova prin promovarea comerțului şi a investițiilor private.

 „Noul Legislativ este deschis spre o colaborare mai strânsă și ne angajăm să fim un aliat al mediului de afaceri. Așa cum am promis în campania electorală, prioritare pe agenda noastră sunt – reforma justiției și combaterea corupției; eliminarea constrângerilor în activitatea antreprenorială. Doar așa vom putea crea un mediu de afaceri prielnic investitorilor. Or, creșterea investițiilor înseamnă încasări mai mari la buget, infrastructură și servicii mai bune pentru cetățeni”, a subliniat Președintele Parlamentului.    

Reprezentanții AmCham și-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși viziunile și expertiza necesară pe dimensiunea parlamentară.

La final, investitorii au fost invitați să participe activ la consultările publice lansate de curând de comisiile permanente pe marginea proiectelor de lege din domeniul businessului.   

07.09.2021 Întrevederea Președintelui Parlamentului, Igor GROSU, cu reprezentanții Camerei de Comerț a SUA (AmCham Moldova)

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...