Lansarea unor proiecte culturale, discutată de Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea și reprezentanții unei companii din Germania

Chișinău, 4 septembrie 2020 – Perspectivele de colaborare în domeniul artei concertistice și promovarea artiștilor autohtoni pe piața muzicală europeană au fost temele abordate de Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, cu reprezentanții agenției de impresariat „Starsarena” din Republica Federală Germania, în cadrul unei întrevederi care a avut loc astăzi la sediul Legislativului.

S-a discutat despre relansarea formației „Orizont”, din care să facă parte instrumentiștii legendarei formații, dar și interpreți noi.

Potrivit reprezentanților „Starsarena”, „Orizont” a fost una dintre cele mai populare trupe din spațiul ex-sovietic și melodiile formației merită să fie aduse în actualitate și interpretate de tânăra generație, contribuind, astfel, la promovarea artei muzicale moldovenești peste hotare.

De asemenea, a fost lansată inițiativa de a invita artiști din alte țări pentru a susține concerte în țara noastră, în cadrul festivalurilor și a evenimentelor culturale.

„Starsarena” este prezentă pe piața muzicală europeana și a țărilor ex-sovietice de mai bine de 15 ani, organizând anual peste 450 de evenimente – festivaluri, spectacole teatrale, de balet și alte activități, în special pentru vorbitorii de limbă rusă.

04.09.2020 Lansarea unui parteneriat muzical, discutat de Vicepreședintele Parlamentului Vlad Bătrîncea și reprezentanții”Starsarena” din Germania

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...