Lansarea campaniei DODON PLEACĂ – colectarea semnăturilor pentru demiterea lui Dodon

PRO MOLDOVA lansează o campanie națională de colectare de semnături pentru ca Dodon să plece. Să eliberăm țara de acest dictator umflat de orgoliu, personal responsabil de sărăcia, corupția și abuzurile din țară. Petiția poate fi semnată pe pleacă.com sau la corturile care, de mâine, vor fi instalate în toată țara.

Președintele PRO MOLDOVA, Andrian Candu, a făcut apel la toți cei care nu acceptă teroarea și cumătrismul, corupția și trădarea să semneze petiția pentru concedierea pretinsului președinte.

„Semnați pentru ca Dodon, laș, trădător și mincinos, să plece. Igor Dodon nu respectă legea și nu respectă cetățenii, el se comportă ca un bădăran care dă exemple proaste întregii țări. Fac apel către toți cei care au votat Dodon în 2016 – semnați pentru a vă retrage votul pentru această caricatură care ne discreditează țara. Ne adresăm cetățenilor din țară și de peste hotare, ne adresăm societății civile și partidelor politice, a venit momentul să ne solidarizăm pentru ca Dodon să plece. Dodon trebuie să plece, pentru ca moldovenii să poată trăi”, a spus Andrian Candu.

Igor Dodon este vinovat de sechestrarea cetățenilor care nu sunt de acord cu politica lui, minciună și corupție în fața întregii țări: sacoșe cu bani, acorduri și proiecte care promovează interese financiare obscure, lașitate și vasalitate în raport cu un stat străin, stoparea reformelor, lașitate și amatorism în gestionarea crizei sanitare care a dus la morți, mii de persoane schilodite și sute de mii de oameni rămași fără loc de muncă, Izolare internațională și renunțare la cursul European al țării, reanimarea practicilor de înspăimântare și demonstrație de forță disproporționată în raport cu cetățenii și oponenții politici, trădarea principiilor fundamentale din Constituție.

Abuzurile și faptele incriminate lui Igor Dodon pot fi găsite pe pagina PLEACĂ.COM, unde poate fi semnată petiția on-line.

06.07.2020 Briefing de presă al deputaților Grupului parlamentar Pro Moldova

Grupul Parlamentar PRO MOLDOVA

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...