Ivanna Koksal, membru al Grupului de prietenie parlamentară cu Turcia, s-a întâlnit cu reprezentanții unei asociații de binefacere din această țară

Chișinău, 2 martie 2022 – Deputata Ivanna Koksal, membru al  Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, s-a întâlnit, astăzi, la Parlament, cu reprezentanții Asociației de binefacere ”IHH Humanitarian Relief Foundation” din Turcia.

Vizita a fost prilejuită de transmiterea de către această organizație neguvernamentală a unui lot de ajutor umanitar în suportul refugiaților din Ucraina. În total, 150 de familii de refugiați vor beneficia de bunuri de prima necesitate. Iar pe parcursul zilelor de astăzi și mâine, aceste ajutoare vor primi alte 1300 de familii din regiunile de nord și sud ale țării. 

Ivanna Koksal a mulțumit partenerilor turci pentru susținerea autorităților țării și cetățenilor în eforturile de gestionare a fluxului de refugiați din țara vecină.

IHH a fost înființată în anul 1992, la Istanbul. De atunci activitatea organizației de susținerea a refugiaților sau victimelor catastrofelor s-a extins în peste 120 de țări.   

02.03.2022 Întrevederea membrului Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, Ivanna Koksal, cu reprezentanții Organizației ”IHH Humanitarian Relief Foundation” din Turcia

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

Acest site utilizează module cookie pentru a vă optimiza experiența de navigare. Accept Mai multe detalii...