Igor Grosu a semnat în Cărțile de onoare ale Camerei Deputaților și Senatului din România

București, 01 septembrie 2021Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a semnat în Cărțile de onoare  ale Camerei Deputaților și Senatului Parlamentului României.

  
”Aduc sincere şi cordiale mulțumiri E.S. dl Ludovic ORBAN, Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, pentru ospitalitatea și primirea călduroasă de care s-a bucurat delegația Parlamentului Republicii Moldova. Totodată, îmi exprim convingerea că relațiile speciale dintre Republica Moldova și România, întemeiate pe comunitatea de limbă, cultură, istorie și tradiții, reprezintă nucleul veritabil al unui viitor european comun. Cu acest prilej, adresez urări de pace şi prosperitate poporului român”, a scris speakerul în Cartea de onoare de la Camera Deputaților.

În mesajul înscris de Igor Grosu în Cartea de Onoare a Senatului se menționează:   ”Cred cu desăvârșire, că această vizită va da un suflu nou cooperării interparlamentare dintre statele noastre, contribuind astfel și la aprofundarea dialogului bilateral moldo-român în diferite domenii de activitate. Sunt ferm convins că această vizită va contribui plenar la intensificarea relațiilor necondiționate de prietenie dintre Republica Moldova și România, iar împărtășirea unui trecut comun și a acelorași valori europene va permite consolidarea parteneriatului nostru strategic în diverse domenii de interes reciproc. Cu această ocazie, adresez urări de pace, bunăstare și armonie întregului popor român”.

Președintele Parlamentului, alături de alți zece deputați, efectuează în aceste zile o vizită oficială în România, la invitația Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ludovic Orban.

01.09.2021 Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în vizită oficială la București

Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova 

Citește și

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More